contacteer mij

Tess Willemsen

Contact opnemen

Ik ben erg enthousiast over uw feedback en u in contact komen met mij via de blog. Ook als u meer wilt weten over de nieuwste ontwikkelingen met tenten, tenten en andere tent gerelateerde producten, dan u deze blog vinden op Google Twitter of Facebook.

De beste manier om onze tenttests te volgen is door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief ontvangt u onze laatste blogposts en enkele speciale aanbiedingen. Heeft u opmerkingen, neem dan contact met mij op via de nieuwsbrief e-mail. Bedankt voor het lezen! Als je onze berichten leuk vindt en in contact wilt blijven met de blog, volg dan onze Facebook-pagina. Als u meer wilt weten over onze toekomstige projecten, u gerust onze website (blog.tenttest.nl) bekijken. In de volgende post zullen we praten over de nieuwe tent die zal worden uitgebracht in 2015. Disclaimer: Alle informatie gepresenteerd in deze blog komt uit onze eigen testen van de nieuwe tenten die we hebben gevonden.

U zult waarschijnlijk al mijn vorige post gelezen. Het is een gedetailleerd overzicht van een basis Tent testmethode voor de tentmarkt. Er zijn twee belangrijke onderdelen van het systeem: De eerste is een enkele tent die ik getest in een enkele tent camping. Het is een zeer eenvoudige tent en een goede test van het testsysteem zelf. De tent zelf is ook erg klein en goedkoop te bemachten in Nederland. Het enige andere dat ik veranderde, wat ik wil noemen, is dat ik de tent op de hoek moest knippen om in een grotere tent te passen die ik gebruik om regelmatig verschillende tenten te testen. Dit is een kleine verandering, maar het heeft wel invloed op de resultaten, vooral in het tenttestsysteem. Het kan ook het verschil zijn tussen een goede en een slechte test. Ik wil erop wijzen dat het systeem van één tent niet erg nuttig is als we het hebben over tenten die een paar dagen lang zijn en die meestal ingepakt zijn en klaar zijn om getest te worden. Het kan veel nuttiger zijn om een hele tent te testen.

Openingstijden