About me

Tess Willemsen

In sociale media, vindt u mij in deze reactie sectie van de blog.

Dit jaar schreef ik een recensie over een nieuwe tent die nog niet was vrijgegeven. Ik vind het erg leuk, maar er zijn een aantal kwesties die ik denk dat moet worden aangepakt. Ik zou graag willen weten wat je denkt. Ik hoop dat deze blog post helpt u om een beter oordeel te maken. Als je het nuttig vindt, deel dan deze blogpost met je vrienden en familie, om hun ervaring met tenten te verbeteren. Wat ik denk Ik denk dat je een indruk en mening over dit product, maar zijn niet zeker of het past bij uw behoeften. Je geen goed oordeel vellen als je het niet mag ervaren. Mijn mening is dat je een beetje meer informatie over een tent nodig hebt voordat je er een beslissing over neemt. Mijn redenen zijn als volgt: - Er zijn een paar producten die al beschikbaar zijn.

In 2014 werd ik geïnterviewd door The Telegraph en ze vroegen me of ik plannen had voor tenttests. Ik ben een tent liefhebber dus ik zei ja.

Nadat ik werd gevraagd, heb ik besloten om mijn eigen tent te maken en te bouwen naar mijn eigen specificaties. Ik koos voor de 3-persoons versie (2 voor mij en 1 voor mijn dochter). Ik maak deze tent al 3 jaar in mijn garage. Ik bouwde een houten doos met een paal op de top en een doek deksel over de top. Ik was in staat om de palen op te hangen in de dozen van de top. Deze setup werkte goed. Het is de beste manier om mijn tijd te nemen en fouten te vermijden. De 3-persoons tent test was mijn eerste keer om dit te doen, maar ik denk dat het veilig is om te zeggen dat tent tests zijn mijn favoriete activiteit in de wereld. Ik kan er niet tegen dat mijn eigen tent nat wordt of bedekt wordt met stof. Het belangrijkste aspect van al mijn tenttests is om niet te verdwalen en de tent niet te verlaten als ik er klaar mee ben.

Mijn vader zei altijd tegen me: "Tenttest betekent testen of een tent goed is, niet of het goed zal zijn", want al jaren hebben we het over tenten. In onze post over de 'Gullfoss' hebben we een interessante opmerking gemaakt dat de tenttest tegenwoordig vrij belangrijk is geworden, en het belang hiervan is dat je ook rekening moet houden met je slaapsysteem en je comfort. Het is ook belangrijk om uw gewicht en uw eisen te kennen om uw tent een redelijke kans te geven om goed te presteren. Om dat te doen hebben we een aantal tests gemaakt die ons in dit opzicht zullen helpen.

We hebben de nieuwe tent getest in de eerste helft van de herfst, en het is zeer dicht bij wat we zochten in termen van prestaties. Ik heb mijn gebruikelijke tests gedaan op de testlocatie van de Gullfoss om een goede vergelijking te maken tussen onze twee tenten, maar ik heb ook wat testen gedaan met de TNF tent en de Wintefalm tent en ze waren allemaal een stuk meer vergelijkbaar. U vindt alle resultaten van mijn tests hier.

Jongeren

Toen ik in 2005 mijn school afrondde, werkte ik in een bank en had ik een paar vrije dagen. Ik besloot om een tent te krijgen voor een korte zomer, en mijn eerste keuze was om er een te kopen van een vriend en een nieuwe tent te kopen. Het duurde niet lang voor mijn vriend me een tent aan te bieden, en hij gaf me ook een korting. Ik probeerde een paar tent van verschillende merken, maar ik vond veel van zijn tenten. En toen had ik de grote ervaring van het kopen van een tent van zijn eigen bedrijf, die kwam met een enorme korting.

Dus toen ik besloot om over tenten te schrijven, besloot ik om te beginnen met een herziening van zijn "Beste" tenten. Hij schreef ook over tenten, dus ik was in staat om te vergelijken en te zien waar hij staat.

Ik ben geboren in Nederland, maar woon momenteel in Sydney Australië. Ik begon te schrijven in de vroege jaren 2000 en begon het schrijven van reviews en het schrijven van blogs. Toen ik jong was mijn vader gebruikt om een blog te schrijven genaamd 'Ik ben ik' waar ik probeerde te schrijven over een heleboel dingen over de 'Ik'.

Ik begon het schrijven van beoordelingen toen ik ongeveer 20 jaar oud was. Terug in de dag, ik had niet veel vrienden, dus ik schreef reviews voor sommige producten en ik vond het was best leuk om dat te doen. Ik vind het nog steeds leuk om te doen, ik vind het nog steeds leuk om te doen en er is niets heel graag op de 'blog van de winkel' om u nieuws over wat er gaande is in de winkel. Vandaag doe ik mijn beoordelingen voor veel tenten. U vindt de blogs voor mijn producten door te gaan naar de blog sectie aan de linkerkant. Ik ben ook geïnteresseerd in de ontwikkeling van tenten, of het nu een nieuw product of nieuw ontwerp.